Προιόντα Αρώνιας 

Υπάρχουν 13 προϊόντα.
3,30 €

Χυμός αρώνιας 100% ψυχρής έκθλιψης χωρις συντηρητικά και ζάχαρη από φρούτα α' διαλογής πλούσιος σε αντιοξειδωτικά ,πολυφαινόλες,ανθοκυανίνες.Ιδιαίτερη γλυκιά  και όξινη γέυση. Μπορείτε να τον απολάυσετε μόνο του η ανακατεμένο μέ άλλους χυμούς,όπως επίσης και στο μαγείρεμα σας. Προτεινόμενη δοσολογία 1-3 σφηνάκια(50 ml) για ενήλικες ,παιδιά μεγαλύτερα των...

3,80 €

Μαρμελάδα αρώνιας ,χωρίς ζάχαρη. Με φρούτα ά διαλογής καί συμπυκνωμένο χυμό σταφυλιού που αναδεικνύει το άρωμα και γεύση της αρώνιας. Μαρμελάδα με γλυκιά γεύση.

5,90 €

Γλυκό του κουταλιού  αρώνια χωρίς ζάχαρη. Παρασκευάζεται από φρούτα ά διαλογής και συμπυκνωμένο χυμό σταφυλιού.

5,40 €

Μαρμελάδα εχτρα  αρώνιας με μάνγκο, περιέχει  ζάχαρη. Ιδιαίτερος συνδιασμός απο φρούτα α' διαλογής αρώνιας με μάνγκο έχουν σαν αποτέλεσμα μία μοναδική γέυση.

3,30 €

Μαρμελάδα εχτρα  αρώνιας με μήλο, περιέχει  ζάχαρη. Παρασκευάζεται από φρούτα ά διαλογής. Ο συνδυασμός της αρώνιας με τό μήλο έχει σαν αποτέλεσμα μια ευχάριστη μεστή γεύση.

2,40 €

Χυμός ψυχρής εκθλίψης χωρις συντηρητικά και ζάχαρη, Αρώνια(20%)και Μήλο(80%). Ο συνδιασμός της αρώνιας με το μήλο δημιουργεί μια ευχάριστη γεύση  που μπορεί να καταναλωθεί απο όλους. Είναι κατάλληλος για παιδιά μεγαλύτερα των 3 ετών και για άτομα με στομαχικές και εντερικές διαταραχές.

1,80 €

Χυμός μήλου 100% αργής σύνθλιψης(45 rpm/min). Η αποχύμωση αργής σύνθλιψης  έχει ώς αποτέλεσμα ένα χυμό με περισσότερα θρεπτικά συστατικά γιατί  χρησιμοποιεί λιγότερη θερμότητα για να διαχωρίσει  τον χυμό από το φρούτο. Χωρίς συντηρητικά και ζάχαρη.Παρασκευάζεται απο φρούτα α΄ διαλογής,κατάλληλος για μικρά παιδιά και ενήλικες με στομαχικές-εντερικές...

3,30 €

Αποξηραμένη αρώνια σε θάλαμο με τα φυσικά της σάκχαρα  χωρις συντηρητικά. Ο καρπός της αρώνιας  αποξηραίνετε σε σκοτείνο θάλαμο και  ελεγχόμενο περιβάλλον  ώστε να δίνει στον οργανισμό μας το μέγιστο των ωφέλιμων ιδιωτήτων,σε αντίθεση με την "φυσική μέθοδο"αποξήρανσης  που γίνεται στόν ήλιο.

5,00 €

Γλυκό του κουταλιού  αρώνιας,περιέχει  ζάχαρη.Παρασκευάζεται από φρούτα ά διαλογής

3,10 €

Μαρμελάδα  Φράουλας με ζάχαρη.Παρασκευάζεται από φρούτα ά διαλογής 500 γρ ανά κιλό. 

3,50 €

Χυμός αρώνιας 100% ψυχρής εκθλίψης χωρις συντηρητικά και ζάχαρη από φρούτα α' διαλογής πλουσιος σε αντιοξειδωτικά ,πολυφαινόλες,ανθοκυανίνες. Περιέχει χυμό τζίντζερ σε ΜΕΓΑΛΗ περιεκτικότητα 4%. Προτεινόμενη δοσολογία 1-2 σφηνάκια(50 ml) μόνο για ενήλικες.

2,20 €

Χυμός αρώνιας(20%),λέμονι (10%),συμπυκνωμένος χυμός μήλου,τζίντζερ,νερό.  Από φρούτα α' διαλογής πλούσιος σε αντιοξειδωτικά ,πολυφαινόλες,ανθοκυανίνες. Καλοκαιρινή δροσερή τονωτική γεύση.

3,90 €

Μαρμελάδα αρώνιας με φράουλα ,χωρίς ζάχαρη. Με φρούτα ά διαλογής καί συμπυκνωμένο χυμό σταφυλιού που αναδεικνύει το άρωμα και γεύση της. Μαρμελάδα με γλυκιά γεύση.

Εμφάνιση 1 - 13 από 13 προϊόντα